filosofen

Jag har alltid undrat va fan man ska ha en blogg till...från början visste jag inte ens vad det var för något. Men det har växt fram med tiden, inte intresset, men kunskapen om vad det är. Idag så föll puselbitarna på plats, intresset blev tillräckligt starkt för att de skulle gå såhär långt...

Vad ska man ha denna blogg till då..
Prata av sig tror...de ska bli så skönt...tror jag har behövt det länge...
Det är lustigt hur livet ler mot en ena dagen för att sedan tvärvända..eller det kanske egenetligen inte har vänt, bara en illusion för att livet innehåller dagar som är sämre än andra...just nu känns det som en tvärvänding i mitt mentala sinne i alla fall..från att igår nästan vara överexalterad till att idagkänna en meningslöshet utöver det vanliga..de borde inte va så, inte just nu när allt omkring mig fungerar..

...men de väl just det..att de bara finns runt omkring mig..flyter onkring bara...bryr jag mig överhuvudtaget  vad som ciruklerar?..jag vet inte..de ger ju en tillfredställse på sitt sätt...men kanske inte tillräckligt...man är inte riktigt där än för att känna den allra finaste glädjen inombords...men vad är det egentligen som krävs..kanske borde ta reda på det...det är ju inte lätt att finna sitt mål om man inte kan definera vad det är...om vägen är svår innan så är den ännu svårare om man inte vet slutdestinationen...vetskapen om den finns nånstans inombords...kom fram..nu!

RSS 2.0