Ordets mening...

Ordets mening är för mig ett sätt att sprida infromation...utan ord, oavsett om de skrivs, tecknas eller sägs...så blir det svårt att sprida våra tankar till någon annan...

..Av någon anledning så förväntar sig vissa att man ska läsa folks tankar...att ha den gåvan måste vara få förunnat...
Egentligen frågar jag mig varför vissa har så fruktansävrt svårt att få ur sina tankar i ord.....att faktiskt säga vad man tycker och tänker...allas åsikter räknas, i alla fall i Sverige..varför inte utnyttja de, sen om varje åsikt bli handling är en annan sak, men utan åsikter kommer vi inte långt..

Blir så trött på lilla landet lagom ibland...man ska iten säga för mycket, och man ska inte säga för lite, bara sisådär lagom för att på bästa sätt smälta in...helst kamouflera sig helt så omgivnignen inte ens märker att man är där...vi är ju alla lagom...då ska ingen utmärka sig...vakna snälla...

Vad som är värre är när folk inte säger någonting, eller rättare sagt håller inne på information..av ren egoism utan att bry sig om att de kan var viktigt för andra att ta del av infromationen...men oavsett vad man säger så är pengar och infromation en form av makt och vissa mår bra av det...det är väl bara att gilla läget..eller?

Vad som är värst är när folk säger en sak och sedan inte står för vad man säger...att de ska vara så jävla svårt att stå bakom de man säger eller det man gör!

Ordet tillsammans med andra ord bildar en mening som faktiskt bör innehålla någon form av mening...tänk på de!

Kommentarer
Postat av: Sandra Gee

Ingen uppdatering här på länge?! :(Haft fullt upp i jul?Kram

Sandra

2008-12-28 @ 16:00:20
URL: http://sandragee.blogspot.com
Postat av: Sandra Gee

saknar dina inlägg ju :(

2009-01-03 @ 01:57:08
URL: http://sandragee.blogspot.com
Postat av: Sandra Gee

Har du slutat blogga?? =(

2009-01-14 @ 15:44:45
URL: http://sandragee.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0